Wednesday, 4 May 2011

:.Best Friend Forever.:


...Assalamualaikun n salam sejahtera...
sebelum aku ce cite pasal tajuk aku nie..
aku nk ucap THANX pada yg da singgah blog aku yg boring nie...
1st time nie aku terjebak dalam dunia blog...


ok3...
balik pada tajuk aku nie..
apa yg korg paham ngn makna BFF tue ???
klw aku,dlm simple word BFF nie adalah org yg ada ngn kita time
SUSAH n SENANG!!!

malas lak nk cakap byk2...
meh la aku kongsi ngn korang.....
nah ambik kau !!!
here are few my closest fren yg aku ada kt UiTM...
AZEM
MIRUL
ACAP
AYUMI
KAK MAR
Q
KECHIK
ALIN
BELLA


nk citer pasal dorg x ??
ofcoz la..
nama pown BFF aku kn...
motippp xnk share...
kwn2 aku ni ada mcm2 jenis...
n sume hot okayyy!!!
:D

nak kenal dorang lebih lanjut tunggu next entry okay...
skrg aku nak stdy dulu...
esok ada paper kowt...
kau mampoo nganga esok time exam...
aku non mampoo okayyy...
hahaha

1 comment:

  1. giteeewww! Thanx lah sbb aq ada dlm list. haha

    keep blogging!^^

    ReplyDelete