Thursday, 5 May 2011

OB oh OB


Salam semua....
mood arini sgt sgt tension...
geram pown ada...
pasal apa??
pasal paper kat atas nie laaa..
OB/MGT534

masa masuk dewan exam je bila aku tgk kertas OB nie wrna PURPLE...
aku mmg da tau soalan dia mesti susah/senang tapi tricky
(macam sama je kn)
hahaha
sbb soalan kt kertas yg warna purple nie usually tahap kesusahan dia tinggi...
tapi aku xde la down sgt,sbb aku cuba ntk pk +ve je time tue...
TAPPIIIIIII......

geram lak aku...
bila aku bukak je kertas tue....
apaa yg aku baca byk yg x keluar...
arrrrhhhhgggg....!!!!!

aku rasa mcm nk bakar je buku OB nie...
tp x boleh....
takut sem depan kena amik balik...
:(
issshhhhhh,selisih je aku mintak repeat paper nie kan....

xpe laaa...aku mmg redha je...
hopefully lecturer tue marking ngn penuh kasih sayang la...
huhu...n please i dont want 'C'

pape pownn....
atleast aku rasa happy ckt la skrg sbb
NO MORE READINGS/THEORY PAPER !!!!
tnggal 2paper je skrg nie....
MAF420 n FAR400 jer..
both are calculation paper...
makanan aku kowt !!!!
(tetiba belagak kn):D
xdeee laaaa,da mmg aku pnya feveret kira2...
klw x,xde la aku amik ACCOUNTING kaannnnn...
hahaha

hope kegembiraan menanti ku di penghujung 2paper nie
setelah 3paper aku kecundang di kepulauan antartika....
hahahhaa


5 comments:

  1. pergh. far400 makanan? fewittttt.. cikgu, sy part 4 nnt ckgu tlg ajar okay? ;P

    ReplyDelete
  2. pergh -.-". mmg susah babe ! lg2 case stdy

    ReplyDelete
  3. Pu3:hehehe....blh jer
    :)

    Sara:i da kira2...paling tnggi td blh dpt 50 jer...
    Tu pown klw yg i jwb btol sume laa
    =_=

    ReplyDelete
  4. ahahhaha...! paper purple senang kot!! yang susa pink ok!

    ReplyDelete
  5. Fifi:lain kali u jwb kn la eh !!!
    :(

    ReplyDelete