Wednesday, 4 May 2011

STRESS+TENSION=GILA

............TENSIONNNNN......
.................STRESS..........
hah!!
tue mesti perkataan yg korg selalu sebut kn??
sama la ngn aku...
arini je da byk kali aku ckp prkataan nie...
mana x nye...
bayangkan la bape banyak aku nk kena baca OB nie....
paper OB nie ari jumaat...

TENSION dia x payah cakap la kan...
kau bayangkan la...
aku nie budak accounting kowt,,
memang x la kalau aku suka hafal...
and the best part is sem nie cuma ada 2subject je calculation paper..
tue pown 40:60...
40% teori,60% calculation...
boleh la kan drpd xde...hahaha

ni aku x tdo lagi pown sebab mngadap buku OB tue
(tapi skrg x la,sbb aku nga update blog kn)
hahahah

sem nie aku memang nak DL lagi la kan...
tp kalau sume paper da macam h****m..
camne seyh aku nk score!!
(aishhh,jgn ckp cmtue,masih boleh usaha nie)
think positive ye kawan2...

btw:GOOD LUCK sume...jgn tdo lmbt ok...
:D

2 comments:

  1. bolehhh punye! goodluck bro!! make sure A okk OB ;) nnt kite blanje kopok lekor kalau A ..hihih ;)

    ReplyDelete
  2. hehehe..
    thanxx..
    insya Allah..
    i'll do my best

    (terharu sudi baca blog yg boring nie)
    hhehe

    ReplyDelete