Wednesday, 4 May 2011

SeCrEt aDmiRe

ok3...i'm back !!!
gilerr x aku nie..
less than 24hours jer aku da tulis 3entry...

ehmm,entry sbelumnya aku tulis pasal exam je kn...
mcm bosan jer...
mehh la aku citer bnda2 yg panas ckt...
hahaha
korunk klw baca tajuk je da suka kn...
mst korng trtnya2 sape la yg aku admire tue kn...??
hah!!!
ada aku nk bagi tauuu!!!...
kau gileeerrr kalau aku tulis nama beliau kat cn...
mmg sah3 tempah maut la kan!!?

actually aku da lama perasan dia...
tapi baru2 nie je la aku mcm ada perasaan kt dia...
hah!!
KONTROVERSI di situ...
hahahah
kau bayang kn la...everyday aku tatap gmbar dia kowt....
terus jadi wallpaper hp.....
kau mampoo..??non mampoo knn!!!
hahaha

xde la...
actually aku suka cara dia senyum jer....
perwatakan diaa....
cara dia jalannn....
cara dia layan org...
heh!!! bukan layan yg itu la...!
maksud aku cara dia communicate ngn org...
hahaha

slalu gak la aku mesej ngn dia wlpn jarang dia reply...
kadang2 mesej 2ari yg lepas baru nk reply...
SEDEYH !!!!
hahahah

.................tapiiiiii................
aku suka gitu3 jer laaaa..
kawan aku cakap aku da terlalu obses ngn dia...
mana tak nye...kalau da ari2 tgk hp trus snyum sndiri...
nak stdy pown amik mood tgk gmbar dia...
hahaha

apa lagi aku nak bebel erk ???
ehmm,aku tau la...dia x pandang aku pnya...
sbb sape la aku kn kalau nk d bndingkn ngn dia...
(tetibaaa aku merendah diri kn)
haruslahh aku mrendah diri kn...
sbb aku mmg sedar diri sape aku nie..
tetibaaa lagi aku wat ayat tacing kan...!
hahahaha

pape pown...
aku harap aku pny friendship nie akan kekal smpai bile3..
even dia akan grad dulu drpd aku...
(menangis 5minit bila pk dia da nk grad)
huhuh
=_=

6 comments:

  1. gitew!!! da buat blog katernyer..hahaha...ko rilex je ko chill je....

    ReplyDelete
  2. hahaha
    okkk...
    aku tulis pown sbb aku tau dia xkn baca pnya..
    :D

    ReplyDelete
  3. hahaha... siapakah iteeewwww..?? tacing sgt! ;P

    ReplyDelete
  4. hahaha....
    tanya azemmm...
    sad story...
    motipppp
    hahhaha

    ReplyDelete
  5. okeyh! x sabo nk tggu dia blek. wakaka~

    ReplyDelete
  6. hahaha. kira bagus la dia reply jugak msg tuh. dari tak reply langsung. huwaaaa. *terkenang kisah sendiri* cuba pikir positive, mungkin dia tak de credit nak reply tu. jgn luka kan hati sendiri okayyy ;)

    ReplyDelete