Sunday, 8 May 2011

Another 'A' fLy fLy aWay !!

…..salam semua…..

Ehhmmm,korang sume sihat???

Exam macam mane ???

Huhuhu

Saja je tny…mne tau nasib korg x macam aku kn!!.

:D

Pagi td aku ada paper…

Management Accounting And Control(MAF420)

Sebelum nie aku ckp yg MAF nie mcm aku blh score la…

Atleast klw x dpt A+ pown,dpt A je ok la…!!

Sbb feveret aku kn(wlpn almost aku nk drop sbb ada masalah yg x dpt di elakkan)

Thanx untuk puan siti n puan zaharah sbb mnghalang n bg smngat kt aku

Entahhh laaa,gerammm sgt sgt dan sgt !!!!

Susah nk mampooosss kowt soalan dia…..

FAKULTI PERAKAUNAN byk kowt stok kertas warna PURPLE,

So td dorg pown bg la kertas soalan warna PURPLE

AGAINNNNN !!!!!!(after paper OB yg harammm tue)

Like seriously,,,aku baca soalan dia mcm aku x prnah belajar jer…

(sorry sir Azmi for answering the question that way)

L

Aku nak say sorry gak kt sape2 yg dok kiri kanan n belakang aku td

Klw aku tersaiko dorg…

Huhu

Aku xde niat pown nk mintak answer booklet smpai 2…

:D

Ehmmm,pape pown aku nak korg sume yg amik paper MAF420 tue xyah la pk lg k…

What past is past,cannot be done undone!!!…

(tetibaaa aku bg nasihat kt org kn)

Hahaha

Korg sume just focus kt paper yg sterusnya je ok…

Aku harapkan paper last aku ari selasa nie,WHICH IS(ayat feveret sape la nie)

Paper PRINCIPLES AND APPLICATIONS OF REPORTING STANDARD(FAR400)

aku harap soalan dia x susah sgt wlpn as what EN.ISMAIL(lecturer aku la) ckp yg paper nie every sem almost 50-60% failure rates !!!!

Hah!!!

Tinggi x???

Aku harap aku berada dlm golongan yg LULUS tue laa….

AMIN!!!!.....

Ok laaa…moh kita sambung stdy

X sabar nk abis n nak cuti 4bulan!!!

hahahhaa

2 comments:

  1. rajin update blog kan... haha. mane ade saiko. i xpasan pon bile mase u mintak additional booklet. cume bile tepasan da ade kat atas meja. agak tebeliak mata nie.. hahahahha

    ReplyDelete
  2. hahaha...
    da x rajin update pasnie sbb xde internet+laptop rosak...
    huhu

    i start gelabah u wat muka ala2 serabut tue...

    ReplyDelete